آیا در طلاق بائن مهریه صورت نمیگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۲۶ #35829008

با سلام بعد از طلاق میشه مهریه رو مطالبه کرد
... حتی اگه نوع طلاق بائن باشه...
آیا نوع طلاق تو مطالبه مهریه تاثیر دارد؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نوع طلاق درمهریه یا صداق اثری ندارد و مهریه یا صداق عندالمطالبه می باشد.

بنام خدا،نوع طلاق تاثیری در مهریه ندارد و مهریه قابل مطالبه است.

با سلام
در طلاق خلع بائن به دلیل نفرت زوجه از زوج ، زوجه میتواند با بخشش قسمتی یا تمام مهریه خویش به جهت اخذ رضایت زوج برای طلاق اقدام نماید در غیر ان مطالبه مهریه حق زوجه میباشد

مهریه دین وحق زوجه است تا زمانی که آن را بذل نکرده باشد قابل مطالبه است

در برخی از موارد طلاق بائن به دلیل بذل مهریه از سوی زوجه دیگر نمی توان مهریه را مطالبه نمود ولی درصورت عدم بذل مهریه امکان مطالبه وجود دارد.

با سلام
قابل مطالبه است مگر اینکه بذل شده باشد

با سلام، حق مطالبه بعد از طلاق برای شما محفوظ است