ایا به دلیل ضرب و شتم میتونه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹ #35828494

من خانومم دوبار نفقه شکایت کرد ولی محکوم شد
ب هردری میزنه ک مدرک بگیره چند روز پیش هم خودزنی کرده رفته نامه پزشکی گرفته و میخواد بندازه گردن من ک صرب و شتم کردم ولی اصلا من خونه نبودم اون لحظه و خونه عموم بودم یعنی زمانی ک بهم تهدید ب چاقو کرد من از منزل رفتم بیرون و خونه عموم بعد نیم ساعت دیگه اومد سرجاده و داد بیدا کرد ک شوهرم منو زده و من اصلا نزدمش و میخواد بندازه گردن من ک بره طلاق غیابی بگیره من چطور میتونم بی گناهی خودمو ثابت کنم ک نزدمش
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودزنی توسط پزشکی قانونی تشخیص داده خواهد شد مضافا بر این که برای اثبات ادعای خود می بایست دلیل ارائه دهند

در تصحیح پاسخ قبلی عرض کنم
شما مرتکب جرمی نشده اید و اگر در اتهامی صورت گرفته این وظیفه همسر شما می باشد که ادعای خود را مبنی بر اینکه شما با ایشان سو معاشرت داشته اید اثبات نماید اگر شهودی نداشته باشد حتی به عقیده بنده پزشکی قانونی هم ضرباتی که به ایشان وارد شده (خود زنی کردن ) را می توانند تشخیص بدهند. با توجه به فرمایشان به عقیده بنده در مظان اتهام واقع نمی شوید .

باسلام
پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد خودزنی صورت گرفته،به علاوه شما میتوانید با استناد به شهادت شهود(اگر دارید) بی گناهی خود را ثابت نمایید

ضرب و شتم اگر بصورت مکرر باشد و موجب سلب امنیت جانی زوجه گردد قابل استناد جهت طلاق می باشد. می توانید جهت حضور در محل دیگر به شهادت استناد نمایید ضمن آنکه خودزنی به لحاظ میزان و جهت و نوع ضربه و صدمه توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد.

خودزنی توسط پزشک قانونی قابل تشخیص می باشد .