خواستار تسویه حساب هستم، چگونه می توانم تسویه را انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #35813954

خواستار تسویه حساب غیر حضوری، بنده حتی تمایلی به تماس تلفنی از سوی خود ندارم، و انصراف خود را خرداد ۹۸ به واحد اداری ارسال کرده ام

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنامه ارسال نموده و با تعیین فرجه ای خواستار تسویه حساب نمائید

تسویه حساب با کارفرما بستگی به چند نکته دارد:
-آیا اموالی در اختیار داشته اید؟
-آیا اسناد مالی یا حقوقی در اختیار داشته اید؟
این دو مورد را اگر ندارید نیاز به حضور نیست لکن کارفرما می تواند تا تسویه نهایی از پرداخت سنوات و الباقی مطالبات به علت عدم تسویه خودداری کند و اگر به اداره کار هم شکایت کنید، ابتدا تسویه را تایید می کنند.