دوستی مبلغی پول به حساب بنده واریز کرد، حالا میخواد شکایت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۶ #35812224

دوستی مبلغی پول به حساب بنده واریز کرد برای انجام کاری و من یک واسطه بودم
اما متاسفانه مشکل دوست من حل نشد حالا ایشون میخواد از من شکایت کنه
سواله من اینه حکم دادگاه برای من چی هست؟
ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مطالبه ایشان محکوم به پرداخت میشوید مگر اثبات کنید توافقی در بین بوده و کار نیز انجام شده.

ایشان میتواند شما را محکوم به پرداخت مبلغ نماید که جنبه حقوقی دارد .

پولی که به حساب شما واریز شده است توسط دوست شما قابل مطالبه است مگر اینکه ثابت نماید برای انجام کاری به صورت واسطه بوده و مبلغ را واریز نموده اید

سلام
شما باید ثابت کنید که کار مورد نظر را انجام داده اید و الا با توجه به رسید پرداخت محکوم خواهید شد.

مخاطب عزیز
اگر کار مورد نظر جواز قانونی داشته باشد محکوم به بازگرداندن پول و خسارات می شوید و در غیر اینصورت علاوه بر پول و خسارات باید به جرم ناشی از فعل هم رسیدگی و مجازات در نظر گرفته می شود.

اگر نقش واسطه داشتید مبلغ پول را به ایشان برگردانید و از خود دفاع کنید که مبلغ را برگردانده اید. در غیر این صورت ایشان میتواند به استناد مطالبه وجه رای به نفع خود بگیرد.