امکان دادن دادخواست الزام به تنظیم سند،موقعی که ملک هنوز تحویل داده نشده،وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۸ #35812177

با سلام
ایا میتوان ملکی که هنوز تحویل نگرفته از فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند زد؟
و به خاطر سپری شدن تاریخ سند زدن که در مبایعه نامه قید شده است و هنوز ملک را به شما تحویل نداده است، شکایت نمود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدتعهد به تحویل و انتقال سند دو تعهد مستقل می باشد .

ایا میتوان ملکی که هنوز تحویل نگرفته از فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند زد؟
بله می توانید
و به خاطر سپری شدن تاریخ سند زدن که در مبایعه نامه قید شده است و هنوز ملک را به شما تحویل نداده است، شکایت نمود؟
شکایت یک دعوای کیفری است در این مورد سوال شما باید دادخواست حقوقی بدهید

میتوانید هر دو عنوان را الزام به تنظیم سند و الزام به تحویل را با هم تقدیم نمایید .

بله دادخواست الزام به تنظیم و تحویل ملک

الزام به تحویل را همزمان با الزام به تنظیم سند مطرح کنید. منع قانونی برای دادخواست به تنهایی نیز وجود ندارد حتی اگر مبیع تحویل داده نشده است

باسلام
بله میتوانید توامان دادخواست تحویل مبیع و الزام به تنظیم سندرامطرح کرد

سلام . تعهد به تحویل و انتقال سند دو تعهد مستقل است و از طرف خریدار مستقلا یا تومان قابل مطالبه است .