میخوام بدونم چطور میشه تعداد سکه رو افزایش داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵ #35805163

با سلام من حدود ۵ سال پیش مهرمو اجرا گذاشتم مهریم تعداد ۳۱۴ سکه است و شوهرم ۱۰ تاشو نقد و مابقی
سه ماهی یک سکه باید پرداخت میکرد ولی چون آشتی کردم پروندمو بایگانی کردم و سکه ای نگرفتم الان تصمیم گرفتم مهرمو بگیرم و تا الان تعداد ۲۸ سکه برای شوهرم بریدن که باید نقد بده و الان حساب بانکی شوهرم و ماشینی که داره از ۲۸ تا سکه قیمتش بیشتره میخوام بدونم میشه این تعداد سکه رو بیشتر کنن و اندازه تمام پول و اموالش نقد بهم بدن یا نه؟ در ضمن وکیلم ۱۸ تاشو برای خونه گذاشته و ۷ تاشو برای ماشین و ۳ تاشو برای پول گذاشته درصورتی که قیمت ماشین بیش از ۷ تا سکه هست و حساب بانکیش هم بیشتر از ۳ تا سکه هست
ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه شما درخواست دریافت تمام مهریه را داده باشید، میتوانید با معرفی اموال و درخواست کارشناسی اموال همسر خود، تقاضای افزایش پیش قسط از طریق اثبات تمکن ایشان را داشته باشید.

در فرض سوال مشخص نشده که شما چه تعدادی ازسکه ها را به اجرا گذاشتید . اگر کل ۳۱۴سکه را به اجرا گذاشتید و حکم مهریه صادرشده و بعدا مهریه تقسیط شده : دراین صورت شما می توانید مهریه را از تمام اموال موجود شوهر وصول کنید ، زیرا صدور حکم تقسیط مهریه ، مانع استیفای بخش اجرا نشده آن از اموالی که از محکوم علیه به دست می آید یا مطالبات وی نیست.

درود
تعدیل پیش قسط را درخواست نمایید.