وقتی حکم قطعی صادر شده نباید همان قیمت مزایده باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #35804602

با سلام و خسته نباشید حظور شما عزیزان.
شرح واقع به این صورت می باشد که همسر بنده تا من متوجه بشوم خانه من که تنها دارایی من بود به متراژ ۷۳ متر در دو طبقه با بنای مفید هر طبقه ۵۷ متر واقع در ۴ دنگه خیابان زارع برای مهریه و نفقه و اجرت المتل به مزایده گزاشته دادگاه و قیمت کار شناسی تایین شد ۲۵۰میلیون و من خبردار شدم اعتراض کردم که این خانه تنها دارایی من می باشد و به این خاطر نسبت به قیمت اعتراضی نکردم به خاطر اینکه اعلامیه ای که روی درب منزل چسبانده بودند ۶۵۰ میلیون قیمت خورده بود و من وقتی به دادگاه رفتم دیدم قیمت خورده ۲۵۰ میلیون پرسیدم چرا اینگونه است اجرای احکام و همسرم گفتند اشتباه شده حال من اصلا فکر نمی کردم از اینکه اشتباه شده منظور ۲۵۰ میلیون درست است چون به هیچ وجه منطقی نمی آید دو طبقه خانه در ۴ دانگه ۲۵۰ میلیون باشد یه قبر دو طبقه اگر خواسته باشی در جای درخت دار بهشت زهرا بخری قیمت آن بیشتر از ۲۵۰ میلیون میباشد. بگزریم اعتراض من دوباره به همان دادگاه اول به خاطر اینکه پرونده ماهیتی میباشد همان دادگاه اول باید رسیدگی کند.و جناب قاضی درست ۹۹/۲/۲۰ مزایده را برگزار کرده که خانه به قیمت ۳۸۰ میلیون بدون اینکه خریدار ملک را رویت کرده باشد خریداری کرده و بعد مزایده ۹۹/۲/۲۱به اعتراض بنده رسیدگی شده که اعتراض شما مورد قبول واقع نشده. و حال امروز حکم قطعی مزایده برای من آمده که قیمت تمام شده ۳۷۰میلیون پس این ۱۰ میلیون این وسط سهم چه کسی بوده که اصلا در هیچ کدام از ابلاغیه ها به آن اشاره ای نشده ممنون میشوم که مرا راهنمایی کنید. اگر ممکن است به زبان ساده مرا راهنمایی کنید من همچنان سوادی ندارم که اصطلاح های عربی یا قانونی را متوجه بشوم لطف میکید به من پیره مرد ۵۰ ساله.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱۰ میلیون بابت هزینه های انجام شده میباشد، که از مبلغ مزایده کسر گردیده و به حساب دادگستری واریز میگردد