آیا عموی من می تواند در زمان حیات خود تمام اموال خود را به نام همسر و فرزندخوانده اش کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۸ #35779721

سلام ضمن عرض خسته نباشید خدمت کارشناس محترم، مادربزرگ بنده سال ۵۵ مبلغ ۷۰ هزارتومان به عموی بزرگم میدهد تا تهران بیاید و با این پول کار کند تا بتواند در آینده خواهر و برادر صغیرش را سرو سامان دهد و حامی آنها باشد اما ایشان در حال حاضر از وضعیت مالی بسیار خوبی برخوردار است و متاسفانه به دین خود عمل نکرد و پدر و عمه من بدلیل حرمت و آبروریزی نشدن در بین اقوام و نداشتن مدرک مستند از شکایت خوداری میکنند. اما از قضا عموی بنده صاحب بچه نشد و در ده هفتاد بجه ای رو از مادرش خریداری میکند یعنی حتی از پرورشگاه هم نیست منتها شناسنامه دارد سوال پیش آمده این است ما میدانیم تا حدودی که فرزند خوانده ایشان ارث نمیبرد اما آیا عموی بنده در زمان حیاتش میتواند تمام اموال خود را به نام همسر یا فرزندش بکند؟ یا بحث اختیار به یک سوم اموال در زمان حیاتم جاری است؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هرکس میتواند در مال خود دخل و تصرف کند آنرا بفروشد هبه کند صلح کند وقف کند وامثال آن...و عموی شما هم از این قاعده مستثنی نیست.اما در بحث وصیت تا یک سوم میتواند نه بیشتر

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

سلام در زمان حیات می تواند همه اموال خود را به هر مسی بخواهد انتقال دهد .

با سلام
هر فردی می تواند تا هنگامی که زنده است اموال خود را به هر کسی که میخواهد انتقال دهد
اما در رابطه با وصیت ، تا یک سوم از اموال خویش را میتواند وصیت کند و بقیه اموال طبق قانون بین وراث تقسیم خواهدشد.