امکان مراجعه حضوری به شعبه دیوان جهت ملاقات با قضات دیوان در تهران برای بنده یا همسرم وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۸۴ #35734635

سلام و عرض ادب
دادخواست طلاق یکطرفه همسرم ، در دادگاه بدوی و تجدید نظر شهرستان ، به دلیل عدم وجود دلایل مبنی بر عسر و هرج ایشان رد شده است، و ایشان اعتراض به دیوان عالی کشور داده اند، که تبادل لوایح صورت گرفت و پرونده به دیوان ارسال شده است آیا بعد تعیین شعبه در دیوان جهت رسیدگی ، امکان مراجعه حضوری برای بنده جهت ارائه توضیحات و ملاقات حضوری با قضات دیوان وجود دارد ؟ یا کلا با توجه به محتویات پرونده و آرا صادره و لوایح دیوان رای صادر میکند ، چون بنده ساکن شهرستان هستم و پرونده جهت رسیدگی به دیوان و تهران ارسال شده است . شایان ذکر است خانم بنده بصورت قطعی محکوم به تمکین شده و ناشزه گردیده و برای بنده ازدواج مجدد تجویز شده است ، و تمام دارایی های بنده را بابت مهریه اخذ کرده و مابقی مهریه را از حقوق اینجانب ماهانه دریافت مینماید .آیا امکان مراجعه حضوری به شعبه دیوان جهت ملاقات با قضات دیوان در تهران برای بنده یا همسرم وجود دارد؟
سپاسگزارم از وکلای محترم و مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد میتوانید دلایل و مدارک خود را طی لایحه ای ارسال کنید

جلسات رسیدگی دیوان ‌ غیر حضوری می باشذ

سلام و عرض ادب
رسیدگی در دیوان به صورت غیر حضوری است ، زیرا دیوان رای صادر نمی‌کند بلکه رای صادره را نقض و یا ابرام میکند . در صورت نقض پرونده جهت رسیدگی به شعبه ای دیگر ارسال میگردد .

با درود. دوست عزیز.معمولا" هر گونه دلایل و مدارک استنادی خود را طی لایحه ای از دفترخدمات قضائی به پرونده تون ارسال نمائید. چون مراجعه حضوری به شعبه دیوان کمی سختتر است ولی غیر ممکن نیست.