همسر و فرزند شخص شاغل در ناجا میتوانند با اخذ ویزای کشورهای اروپایی از سفارت مربوطه برای سفر تفریحی از کشور خارج شوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #35656948

سلام
شخص شاغل در کشور باقی خواهد ماند . آیا به دلیل عدم خروج شخص شاغل در این مورد ، نیاز به مجوز حفای مربوطه است؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باتوجه به ممنوعیت های برخی مسئولین فراجا،از جمله مقامات ارشد این سازمان نظامی،ممکن است محدودیت هایی برای اعضا خانواده شان نیز بوجود آید،بهتر است پس از هماهنگی و اخذ مجوز از ساحفا فراجا اقدامات لازم جهت خروج از کشور را انجام دهید.
در مورد سایر کارکنان خادم فراجا نیز چنین است که خروج شخص شاغل ممنوع لکن در مورد خانواده وی ممنوعیتی وجود ندارد اما باز هم حتما با هماهنگی ساحفا فراجا اقدامات لازم جهت خروج را انجام دهید.

سلام و درود
شخص شاغل در ناجا ممنوعیت خروج دارد اما خانواده ایشان با آگاهی و اطلاع حفاظت ناجا امکانپذیر می باشد

خانواده ایشان با اخذ ویزا و اقدامات لازم مشکلی نخواهند داشت مگر اینکه ممنوعیت برای ایشان نیز وجود داشته باشد

با سلام
برای خود شخص ضمن خدمت خروج ممنوع هست و برای خانواده اش ممنوعیتی وجود ندارد

سلام و عرض ادب
امکان پذیر هست با اطلاع حفاظت

با درود بله امکان پذیر است منع قانونی ندارد نهایتا با اطلاع حفاظت خواهد بود