آیا این ادعا صحت دارد و قانونا دو سوم اموال به او میرسد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۸۶ #35649494

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در سال ۱۳۵۴ فرزند پسری را از بهزیستی به سرپرستی گرفته و درآن زمان تعهدی در هنگام گرفتن سرپرستی امضا کرده که دو سوم اموال خود را وقتی در قید حیات است به اسم آن پسر کند ولی این کار را نکرده و در سال ۹۶ پدر فوت کردند و الان آن پسر ادعا دارد که دو سوم اموال پدرم را باید به اسم او بزنم و او میتواند از من شکایت کند( این درحالی هست که فرزند
خواندگی ازموجبات ارث نیست و تنها وارث قانونی پدر من هستم )

مشاوره حقوقی ارث
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تعهد پدر شما امکان مطالبه وجود دارد

سلام اگر چنین تعهدی زاده شده، ممکن است...

امکان مطالبه وجود دارد ...

سلام
حسب توضیحات قابل مطالبه است .

با سلام
بنا بر توافق قابل مطالبه است

درود
با توجه به متن تنظیم شده در زمان حیات، دو سوم اموال قابل مطالبه است .

با درود بله امکان مطالبه وجود دارد