شکایت برای پرونده مختومه شده علیه شاکی ممکن هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۱ #35601879

با سلام خسته نباشین خواستم بدونم ایا میتونم اعاده افترا برای کسی که شکایتش را استراع کرده است و شکایت دیگری با همان عنوان ثبت کرده است علیه شخص شاکی باشم؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال واضح نیست اگر منظور انصراف از شکایت باشد بعد از حصول حکم برائت قطعی و منع تعقیب تحت عنوان مفتری می توانید از وی شکایت نماید

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظور شما این است که در صورتیکه شخصی شکایتی علیه شما تقدیم نموده و قبل از صدور رای شکایت خود را مسترد نموده و مجددا همان شکایت را تقدیم نموده میتوان به عنوان افتراء و اعاده حیثیت شکایت نمود در این صورت چنانچه رای قطعی برائت از بزه انتسابی برای شما صادر شود میتوانی شکایت کنی