نحوه ارزیابی شرایط فرد متقاضی اعسار، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #35581208

سلام
از فردی ۲۰ میلیون طلبکارم که ایشان دو هفته قبل از برگشت زدن چکها و تقدیم دادخواست به دادگاه به یکی از حسابهای بانکی اش رقمی در حدود ۷۰ میلیون واریز و سپس برداشت شده.
آیا این مورد در رد تقاضای اعسار ایشان میتواند موثر باشد؟
برای اثبات ادعای خویش چکار باید بکنم؟
چون بانک عامل گردش حساب ایشان را در اختیار غیر قرار نمی دهد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت ثبت دادخواست اعسار می توانید درخواست استعلام از حساب ایشان را از دادگاه مطرح نمایید .

این مورد در رد تقاضای اعسار ایشان میتواند موثر باشد
برای اثبات ادعای خویش ،باید از شعبه مربوطه تقاضا کنید که از حساب ایشان استعلام بگیرد در این صورت بانک مکلف است تبعیت کند

با سلام
خیر رد داخواست اعسار ایشان ارتباطی به انتقال حساب بانکی فوق ندارد و چنانچه اثبات شود که مال و اموالی به نام خود نداشته و در واقع توان مالی برای پرداخت یکجای مبلغ محکوم به را ندارد اعسار ایشان پذیرفته می شود البته لازم به ذکر است شما نیز می توانید از دادگاه درخواست نمایید که گردش حساب بانکی ایشان را استعلام نمایند در صورت گردش حساب بانکی بالا ممکن است اقساط بالاتری برای ایشان در نظر گرفته شود.

خیر این مورد باعث رد ادعای اعسار ایشان نیست ،
درصورتی که از ایشان اموالی سراغ دارید میتوانید معرفی کنید ، در مورد بررسی حسابهای بانکی نیز شورای حل اختلاف بعد از گواهی عدم پرداخت به بانکهای عامل دستور بررسی حسابهای بانکی به نام ایشان را خواهد داد.