شکایت از فروشنده ماشین سرقتی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۸ #35572018

سلام خسته نباشید در تاریخ ۹۸/۱/۱۷ اقدام به خرید یک دستگاه خودرو نمودم و روز بعد با مراجعه به مرکز تعویض پلاک شماره گذاری نمودم بدون هیچ ایرادی.بعد از ۱۰ روز از آگاهی شاپور تماس گرفتن بابت مراجعه و ببرای اصالت خودرو که پس از مراجعه و بررسی کارشناس و نظریه اراپه داده شده مبنی بر دو تا یکی بودن ماشین یعنی بدنه و شماره شاسی و موتور دستکاری شده و پرچ فابریک نمی باشد ماشین توقیف شده و به من برگه توقیفی دادن که با فروشنده صحبت کردم قبول نکرد یا پول نداشت بهم بده. و تا الان برای ماشین حدود ۴ میلیون خرج کرده ام و در این مدت توقیف از کار مرخصی و هزینه های جانبی دیگری هم انجام دادم من چگونه میتونم طلب مال و خسارت وارده را انجام بدم....شکایت کیفری یا حقوقی انجام بدم ....ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
شکایت کیفری نمایید .

سلام . شما باید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن مطرح کنید . اگر هم اثبات شود که دستکاری شماره موتور و شاسی توسط فروشنده انجام گرفته یا از آن اطلاع داشته ، با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع از وی شکایت کنید .