تهدید در جلسه رسیدگی دادگاه رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۷ #35546981

با سلام
در جلسه رسیدگی دادگاه خوانده مرا تهدید کرد و با انگشت به سمت من نشانه میرفت و میگفت خارج از دادگاه به حسابت میرسم و چند بار این عمل را انجام داد ولی متاسفانه قاضی برخوردی با ایشان نکرد . میخواهم به اتهام تهدید از ایشان شکایت کنم ولی برای اثبات باید چکار کنم و قاضی پرونده گفته بود ولش کن هیچ کاری نمیکند و به همین نکته بسنده کرد ؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی ازقاضی درخواست صورت جلسه می نمودید.

با سلام، شکایت کنید باید بتوانید اثبات کنید

در همان لحظه درخواست صورتجلسه می کردید علی ایحال اکنون نیز می توانید در اظهارات خود مجدد موضوع را به دادگاه اعلام نمایید.

باید از دادگاه تقاضای ثبت موضوع در صورتجلسه را به عمل می‌آوردید تا به استناد آن طرح شکایت کنید.

با احترام باید از قاضی تقاضای صورتجلسه می کردید

سلام با توجه به سوال شما اعلام صورت مجلس به قاضی می نمودید موفق باشید

با سلام
شما میتوانستین از قاضی درخواست کنین صورتجلسه کنه حال نیز با شهادت شهود میتوانین موضوع را اثبات کنین