اگر کسی که سند به نامش هست فقط وکالت محضری بدهد و سند به نام نزند؛ بعدا برای فروش منزل مشکلی برای من پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #35538274

با سلام. میخوام دو دانگ از یک منزلی را خریداری کنم. اگر کسی که سند به نامش هست فقط وکالت محضری بدهد و سند به نام نزند. بعدا برای فروش منزل مشکلی برای من پیش نمیاد؟ اون دو دانگ صرف وکالت محضری به نام من میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وکالت بلاعزل به تنهایی کافی نیست. خصوصا این که با فوت یا حجر هر یک از طرفین، از بین می رود. حتما مبایعه نامه نیز تنظیم کنید.

با سلام
وکالت محضری بلاعزل بدون تاریخ انقضاء مبنی بر فروش، بگیرید. البته قبل از آن مبایعه نامه ای تنظیم نموده و شرایط معامله از جمله پرداختهای مالی را به وضوح در آن قید نموده و حتما از امضاء لااقل دو شاهد معتبر بهره گیرید

با سلام صرف وکالت محضری به منزله مالکیت رسمی شما نیست و دولت فقط کسی را مالک رسمی می شناسد که سند در سیستم ثبت به نام وی ثبت گردیده باشد وکالت هم با فوت طرفین باطل خواهد شد.