نظریه ی تکمیلی کارشناس برای جعل بودن چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰,۲۷۱ #35536496

نظر کارشناس قبلا برای دادگاه فرستاده شده بود و کارشناس گفته بود جعل است .نظریه ی تکمیلی کارشناس برای چه چیزی است ؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.نظریه تکمیلی یعنی مدارک و مستندات مجددا توسط همان کارشناسان بررسی شود.

با درود نظریه تکمیلی یعنی توضیح بیشتر نسبت به موضوع کامل کردن کارشناسی

در صورت ارسال نظریه توسط کارشناس که کارشناسی قطعی است مگر اینکه طرف شما به نظریه کارشناسی اعتراض داشته باشد که در این صورت با هزینه خودش از سه کارشناس دعوت بعمل می اید تا نظریه قبلی را تایید یا رد کند

سلام
طرفین پرونده حق دارند تکمیل و یا اخذ توضیحات در موضوع کارشناسی را از دادگاه درخواست نمایند و دادگاه در صورت قبول درخواست ، قرار مقتضی جهت تکمیل نظریه یا ارائه توضیحات کارشناسی صادر مینماید و کارشناس مکلف به اجرای قرار خواهد بود . رویه حاکم بر دادرسی ایران چنین است که درخواست تکمیل نظریه کارشناسی یا اعتراض به آن ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ پذیرفته میشود در غیر این صورت دادگاه به آن ترتیب اثر نمیدهد مگر اینکه ابلاغ صحیح نبوده و یا تکمیل نظریه کارشناس به نظر دادگاه ضروری باشد .
ماده ۲۶۳ قانون آئین دادرسی در امور مدنی مقرر میدارد « - در صورت لزوم تکمیل تحقیقات یا اخذ توضیح از کارشناس، دادگاه موارد تکمیل و توضیح را در صورت مجلس منعکس و به کارشناس اعلام و کارشناس را برای ادای توضیح دعوت می‌نماید. در صورت عدم حضور، کارشناس جلب خواهد شد.
هر گاه پس از اخذ توضیحات، دادگاه کارشناسی را ناقص تشخیص دهد، قرار تکمیل آن را صادر و به همان کارشناس یا کارشناس دیگر محول می‌نماید. »

باید دستور قاضی در خصوص نظر تکمیلی کارشناس رویت گردد تا معلوم شود چرا از کارشناس چنین درخواستی شده .