میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۸۳ #35528938

سلام بنده یک سال پیش زمینی که پدرم به صورت قولنامه دستی به من فروخت رو فروختم به کسی زمین سند رسمی ندارد و بصورت انحصار ورصه ایی هست بعد که داداشام که فهمیدن فروختم دعوی کردن من هم به خریدار گفتم که معامله فسخ زمین مشکل داره خریدار جوابی نداد و من زمینو کاشت کردم تا الان که پدر بزرگم فوت شد و خریدار شکایت کرده که زمینو ما تصرف کردیم چاره چیست دادگاه قبول میکنه که پولشو با سود یکسالش بهش بدم با تووجه به شرایط زیر
۱. قول نامه عادی و هیچ اسمی از فسخ برده نشده
۲.من هم از پدرم به صورت عادی خریدم
۴.پدرم فوت شدن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

زمین متعلق به خریدار هست و میتوانند برای رفع تصرف اقدام کنند

با سلام
اولا اگر قطعه زمین را پدر شما فروخته است دیگر بحث انحصار وراثت مطرح نیست ثانیا اکنون خریدار مالک است و شما حق تصرف در آن را نداشتید علی ایحال میتوانید در خصوص تصرفات خود با خریدار که هم اکنون مالک زمین است مصالحه نمایید تا ایشان علیه شما اقدام حقوقی و قضایی نکنند

با احترام خریدار مالک است و باید رفع تصرف کنید

اگر شما توافق خریدار را جلب کنید به پرداخت یا عودت وجه معامله به انضمام بهره آن دیگه محلی برای شکایت باقی نمی ماند.

خیر زمین قابل فسخ نیست و جز ماترک محسوب نمیشود

درود
با توجه به توضیحات ، بیع صحیح است و زمین مال خریدار می باشد

با سلام
موضوع اعاده حیثیت در مورد مطرحه شده منتفی است و تا زمانی که قرارداد فسخ نشده است خریدار مالک است