زمین بایر بوده، طرح دعوی کنم علیه زمین شهری، شکایت من قابلیت استماع دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۳ #35506628

سلام خدمت وکلای محترم
زمینی را از شخصی سال ۹۵ برابر مبایعه نامه عادی خریدم.نامبرده هم برابر مبایعه نامه عادی از مالک اصلی سال ۶۹ خریداری کرده،
زمین سند ۶ دانگ دارد. سال ۷۱ موات اعلام شده و بنام دولت سند صادر میشود.
در جایی خوندم نوشته بود از سال ۵۸ هر نوع معامله روی زمینهای موات مردود و مشمول جرم هست.
سوال اینست: من طرح دعوی کردم و مبایعه نامه هام تنفیذ شد.
زمین شهری میتونه به تاریخ معامله اشاره کنه و منو محکوم کنه؟؟ و یا در شکایت تاریخ معامله مطرح نیست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ابطال میسر است..

سلام بنابر توضیحات شما امکان ابطال وجود دارد..

با درود امکان ابطال وجود دارد

سلام وقت بخیر
بنظر میرسد امکان ابطال وجود داشته باشد. لیکن اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی اوراق مربوطه دارد.

باسلام بنابر توضیحات شما امکان ابطال وجود دارد

سلام تحت شرایطی ممکن است امکان ابطال مبایعنامه را داشته باشید و اظهارنظر قطعی منوط به بررسی مدارک است

با سلام . نیازمند بررسی تخصصی می باشد ولی امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد.