ایشان به ما تهمت زده و ما سالن اجتماعات را تصرف نکرده ایم چطوری میتوانیم این را ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۱ #35506382

سلام
اپارتمانی را خریدیم مالک برای بار دوم دفترخانه نیامد و ما عدم حضورش را گرفتیم و الزام به تنطیم سند زدیم و به دادگاه دادیم،مالک در برابر این خواسته ما دعوای تقابل زده و ادعا کرده که ما سالن اجتماعات را غاصبانه تصرف کردیم و اجرت المثل میخواهد و ادعای دیگرش اینه که مساحت خانه ۴ متر از قبل اضافه تر شده و ما بابت ان پولی پرداخت نمیکنیم در صورتیکه ما با چک به دفتر خانه رفتیم ولی ایشان نیامد،ایشان به ما تهمت زده و ما سالن اجتماعات را تصرف نکرده ایم چطوری میتوانیم این را ثابت کنیم؟ ایشان تقاضای فسخ معامله را داده و اجرت المثل و هزینه خسارت و... را میخواهد خواسته ما زدن سند است ولی ایشان ادعاهای دروغ داده و وکیل گرفته آیا کسی با این ادله های واهی میتواند معامله را فسخ کند،در ضمن متراژ اپارتمان را هم دروغ میگوید متراژ اپارتمان در مبایعه نامه ۱۲۲ متر است ولی میگوید الان شده ۱۲۶ در صورتیکه ما پیگیری کردیم متراژ اپارتمان ۱۲۰ متر است در دادگاه چطوری دغاع کنیم ایا احتیاج به نوشتن لایحه است؟؟؟ ایا باید وکیل گرفت،یا اینکه خودمان میتوانیم دفاع کنیم
لطفا ما را راهنمایی کنید،با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
با توجه به مدراک و مستنداتی از جمله مبیعه نامه و گواهی عدم حضور در دفتر خانه و پرینت واریزی وجه میتوانید برابر لایحه نسبت به دفاع اقدام نمایید

با سلام واحترام فسخ دلیل قانونی یا شرط ضمن عقد نیار دارد و همچنین چنانچه متراژی از قبل زیاد بوده باشد می تواند مبلغ مازاد را دریافت کند و همچنین کسی که ادعا نموده باید با دلایل ثابت کند و شما فقط در برابر دلایل مدعی دلیل می آورید در این مورد هم بهتر هست حتما وکیل دادگستری اخذ نمایید تا بهتر راهنمایی و دفاع شود موفق و پیروز باشید

اول از همه بار اثبات تمامی ادعاهای ایشان بر عهده خودشان است، در خصوص اضافه یا کمبود مساحت باید به کارشناس رجوع کرد و اگر در قرارداد این موضوع تعیین تکلیف شده باشد باید طبق همان عمل نمود؛ بر فرض صحت ادعای ایشان مبنی بر تصرف سالن اجتماعات توسط شما نیز موضوع ارتباطی با وظیفه قراردادی او برای تنظیم سند رسمی ندارد.

سلام
بهتراست درپرونده وکیل داشته باشیدتادفاع خوبی انجام شود

بادرود/ امکان فسخ میسر نیست.درخصوص سالن اجتماعات ایشان باید این موضوع اثبات کند.درخصوص متراژ مطابق قرارداد خواهد بود درصورت استعلام ومغایربودن مبلغ توسط کارشناس ودر نهایت دادگاه تصمیم گیری میشود

متراژ دقیق در زمان صدور صورتمجلس تفکیکی مشخص می شود و صرف ادعا پذیرفته نیست . فسخ دلیل قانونی نیاز دارد . اثبات تصرف سالن اجتماعات به عهده مدعی تصرف است و ارتباطی به وظایف و تعهدات قرادادی فروشنده ندارد .
قاطعانه و با اطمینان خاطر ، وفق قرارداد حقوق خود را مطالبه کنید و در مورد شکایت دفاع نمایید .
بنظر جهت فرار از احقاق حقوق شما به شکایات ایذایی متوسل شده اند و در نهایت برای شمما مشکلی پیش نمی آید .

درود
بار اثبات ادعای تصرف سالن اجتماعات بر عهده ی مدعی است .
در مورد متراژ در صورت لزوم کارشناسی صورت میگیرد .
در مورد امکان فسخ قرارداد باید بررسی گردد .