من باید مابقی رو چه زمانی بدهم و چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #35504484

سلام برای مطالبه سفته اعسار از پرداخت دادرسی دادم دادگاه تشکیل و با نصف موافقت شد

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید بپردازید نصف را تا به دعوا شما رسیدگی شود.

درود بر شما، با این تفاسیر شما بایستی نیمی از هزینه دادرسی را پرداخت نمایید، لکن چنانچه طرف مقابل محکوم شوند، از ایشان قابل مطالبه خواهد بود.

با توجه به قبول ادعای اعسار شما و الزام به پرداخت نصف هزینه دادرسی ،نیازی به پرداخت مابقی توسط شما نیست.اگر موفق به اخذ حکم به محکومیت خوانده شدید نامبرده محکوم علیه ملزم به پرداخت کل هزینه دادرسی هست که نیمی از آن به شما عودت داده خواهد شد.

اگر شما ملزم به پرداخت نیمی از هزینه ی دادرسی شده اید همین مقدار را پرداخت کنید و در نهایت بعد از صدور رای محکوم علیه ملزم به پرداخت هزینه ی کامل دادرسی هست و مبلغ پرداخت شده توسط شما در اجرا به شما پرداخت می شود

با صدور حکم اعسار مبنی بر پرداخت نیمی از هزینه دادرسی شما به همین میزان نصف هزینه دادرسی را پرداخت می نمایید و در اجرای احکام علاوه بر دریافت طلب خود همین مقداری که پرداخت کرده اید را از بدهکار خود دریافت می نمایید و نیم دیگر هزینه دادرسی را بدهکار به حساب دادگستری واریز می نماید .

بله به مقداری که رای داده شده

با درود اگر نصف بعنوان آنچه مقرر شده بپردازید، النهایه خوانده محکوم شود ایشان مسؤل پرداخت تمام هزینه دادرسی خواهد شد.