استخراج ارز دیجیتال بیت کویین غیر قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #35489741

آیا استخراج بیت کویین از نرم افزار با گوشی یا کامپیوتر غیر قانونی هست؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع از لحاظ قانونی بلامانع هست و مشکلی ندارد

با سلام. در صورتی که از سازمان صنعت و معدن مجوز گرفته باشید منعی ندارد.

سلام
طبق مصوبه مردادماه استخراج ارز قانونی است و میتوانید با ابزاری که فرمودین اقدام به استخراج نمایید

خیر با توجه به عدم ممنوعیت قانونی این موضوع در کشور و جرم نبودن ان استخراج نمودن ان غیرقانونی نمی باشد

با سلام خدمت شما

بیت کوین در ایران به صورت رسمی هنوز قانونی نیست ، اما استفاده از بیت کوین در کشور جرم محسوب نمی شود با اشاره به قانون هیچ امری را نمی توان جرم دانست مگر آنکه به موجب قانون برای آن مجازات یا اقدامات تامینی تعیین شده باشد به دلیل عدم وجود مجازات برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال یا نگهداری بیت کوین نمی‌توان این اعمال را جرم دانست. موفق باشید