چرا ایشان توانسته است از قید کسر از حقوق اقساط خارج شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۴ #35481388

با سلام بنده ضمانت همکار خودم را در یکی از بانک های ملی به صورت ضربدری به عهده گرفتم و یکی از اسنادی که بانک برای وام می خواست گواهی کسر از حقوق بود و از همه وام گیرندگان طلب میکرد . تا اقساط از روی حقوق کم شود ولی متاسفانه ایشان اقساط را به صورت دستی پرداخت میکند و هر ماه باعث مشکلاتی برای من میشود . از شما کارشناسان محترم دو سوال دارم : چرا ایشان توانسته است از قید کسر از حقوق اقساط خارج شود و آیا تبانی در این بین صورت گرفته و سوال دوم آیا دست من به جایی بند هست و میتوانم بر علیه ایشان اقدامی کنم یا نه با توجه به اینکه ایشان هم ضامن وام بنده شده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اقساط از سوی شما پرداخت شده باشد می توانیداز ایشان مطالبه نمایید

درصور پرداخت اقساط توسط شما میتوانید با اخذنامه از بانک برعلیه ایشان دادخواست حقوقی ارجاع دهید

درود برشما
اصولا قیدکسر حقوق برای ضامن است تا بدهکار.

اگر اقساط توسط‌شما پرداخت شود حق رجوع و مطالبه از ایشان دارید

معمولا کسر از حقوق در مواردی صورت میگیرد که پرداخت اقساط از سوی دریافت کننده تسهیلات به تعویق بیافتد . پرداخت به موقع اقساط به بانک جزء تکالیف گیرنده تسهیلات بوده و نمیتوانید به این دلیل اقدامی بر علیه ایشان داشته باشید .

با سلام دوست عزیز - مطابق مقررات داخلی بانکها در خصوص اخذ وام گرفتن گواهی کسر از حقوق از همه افراد یکه ضامن همدیگر شده اند به صورت ضربدری لازم و ضروریست حال که ایشان در این خصوص گواهی و مستندی به بانک ارایه نداده اند باید از بانک مربوطه سوال فرمایید بهرحال این موضو ع باید از طریق بانک مربوطه و در نهایت از بازرسی بانک مورد پیگیری و حل و فصل قرار گیرد.

ایشان نمیتونست از ضمانت یا کسر حقوق وام شما خارج بشه درهرصورت شماهم میتونید به رییس بازرسی بانک ملی شکایت بدی پیگیری کنند دلیلشو بگن