حکم همکاری در ادم ربایی چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۲۳ #35469599

برادرم و چند نفر دیگر نامزد پسر عمویم را ربوده اند و پسر عمویم با دختر جماع کرده دختر شکایت کرده متهم اصلی پسر عمویم شناخته شده حکم بقیه چی میشه

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات ادم ربایی پنج تا پانزده سال حبس می باشد.

مجازات آدم ربایی حبس ۵ تا ۱۵ سال است.

با سلام مجازات آدم ربایی حبس پنج تا پانزده سال می باشد و مجازات معاونان جرم آدم ربایی حبس یک تا دو درجه کمتر از مجازات فاعل اصلیست

به نسبت همکاری با همدیگر و سوابق سوپیشینه و نظر قاضی پرونده مجازات هر کدام متغیر است.

بستگی دارد که دقیقا نقش برادرتون چیست شریک یا معاون؟

سلام و درود مجازات آدم ربایی حبس ۵ تا ۱۵ سال است

با سلام، باید دید شریک در جرم هستند یا معاون. اگر شریک باشند یک مجازات ولی اگر معاون بودن مجازات ۱ یا ۲ درجه کمتر است