مادر بعد از طلاق با گفتن حرف های واهی و جلوه دادن پدر به عنوان خیانتکار، ذهنیت فرزندان را خراب کرده است که تمایل به دیدن پدر ندارند این امر قابل پیگیری قانونی می باشد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۲ #35452050

مادر بعد از طلاق با گفتن حرف های واهی و نادرست و تهمت زدن و خیانت کار و بدکاره جلوه دادن پدری که استاد دانشگاه است ؛ چندین سال است ذهنیت فرزندان پسر و دختر را در مورد پدرشان خراب کرده است که فرزندان با تماس تلفنی به پدر بدوبیراه گفته و تمام ذهنیت غلطی که مادرشان در چندین سال بدون مدرک و سند به فرزندان گفته است را بیان می کنند. آیا این امر قابل پیگیری قانونی است؟ با چه عنوانی میشه شکایت کرد؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .درصورت داشتن ادله ومدراک کافی تحت عنوان افترا شکایت نمائید

سلام
اقامه دعوا منوط به داشتن ادله کافی است

سلام
چنانچه دلایلی برای اثبات دارید تحت عنوان افترا شکایت نمایید .

تحت عنوان افترا قابل شکایت است.

با احترام اگر دلایل و مدارکی دارید میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

در صورت وجود ادله کافی عنوان مورد نظر افترا می باشد .

عنوان اتهامی آن افتراست، اما برای شما اثبات در عمل بسیار دشوار به نظر می‌رسد.