آیا مبلغ تاخیر در تادیه با تاخیر پرداخت شود، نیز میشه بهش تاخیر زد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۰ #35434532

با سلام و روز بخیر خدمت وکیل محترم .
سوالی داشتم از خدمتتون
ایا در صورتی که در قراردادی تاخیر در تادیه لحاظ شده باشه پس از وصول اصل پول که با تاخیر تسویه شدن علیرغم ارسال اظهارنامه به طرف مقابل قرارداد برای محاسبه و پرداخت تاخیر در پرداختها وی توجهی نکرده و پس از چند سال میگه بیا تاخیرات سال ۹۴ تا ۹۵ رو بگیر . حالا سوال من اینه در صورتی که تاخیر در تادیه هم پس از چند سال پرداخت بشه به خود مبلغ تاخیر در تادیه مجدد تاخیر میخوره یا نه ؟در صورت اری یا خیر با چه قوانین آیین مدنی . باتشکر از شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به خودمبلغ تاخیردرتادیه ، تاخیر تعلق نمی گیره . به عبارتی خسارت ازخسارت قابل مطالبه نیست

با سلام
با توجه به اینکه در قرارداد خسارت تاخیر تادیه در نظر گرفته شده است تا زمانی که اصل دین پرداخت نشده است خسارت طبق قراداد محاسبه شده و علاوه بر اصل پول قابل مطالبه است ولیکن به خود خسارت تاخیر خسارت دیگری تعلق نخواهد گرفت.

ملاک اجرای حکم مستلزم اجراییه اصداری است و هرچه درآن لحاظ شده ملاک اعتبار

خسارت تاخیر تادیه به اصل طلب تعلق میگیرد و پرداخت دیر هنگام خسارت تاخیر تادیه دیگر مشمول خسارت نخواهد بود لکن خواهان میتواند در صورت عدم تادیه و عدم اعسار شما درخواست جلب شما را کند .

سلام
خیر فقط یک مرحله امکان دریافت خسارت تاخیر تادیه وجود دارد و در صورتی که مبلغ تادیه نشود به خسارت تاخیر تادیه خسارت مجددی اضافه نخواهد شد

سلام
تاخیر تادیه نوعی خسارت است و مطابق قانون خسارت از خسارت ممنوع است لذا به تاخیر تادیه خسارت و تاخیر تادیه دیگری تعلق نمی گیرد.