ممکنه کسی عکس یا فیلم تهیه کرده باشه و تحویل پلیس اطلاعات بده و درگیر دادگاه و مشکلات شویم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۶ #35432692

سلام،من با دوستم در ماشین رابطه داشتیم اما خب کم بود و نیمه برهنه بودیم و کسی هم آنجا نبود تا جاییکه دیدیم چون شب بود و تاریک بود اما من دلشوره گرفتم و نگرانم که نکنه کسی عکس یا فیلم تهیه کرده باشه و تحویل پلیس اطلاعات بده و درگیر دادگاه و مشکلات شویم آیا همچین چیزی امکان دارد؟ و ماشین برای من نیست به نام خواهرم هستش و هنوز نمیدونم تخلفی ثبت شده یا نه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
انجام اینگونه اعمال(خلوت با نامحرم) از لحاظ قانونی و شرعی خلاف بوده، و نگرانی شما در فرض دوم که این خلاف شما از طریق مراجع قانونی و قضایی پی گیری شود مشهود می باشد.
همانطور که می دانید تا جرمی در نزد مقام قضایی اعلام نشود قابلیت پی گیری نداشته و اگر مامورین انتظامی به هرنحوی اینگونه جرائم را مشاهده می نمودند به عنوان جرم مشهود وارد عمل می شدند که این موضوع هم اتفاق نیفتاده است. نتیجتا کار شما خلاف شرع بوده و پیشنهاد می گرد تقوا پیشه نماید.
در خصوص پی گیری قضایی تا کسی شاکی موضوع نباشد و ادله محکمه پسند(اقرار، شهادت، فیلم و.... ) نیز ارائه ننماید اینگونه پرونده ها سرانجام قضایی دنیوی نخواهند داشت. و بهتر است سامانه ثناخود را نیز فعال نمائید تا هرگونه اوراق قضایی به شما اعلام گردد.
در خصوص خودرو هم می توانید در خصوص ثبت تخلفات امنیت اخلاقی و بدپوششی نیز از پلیس امنیت اخلاقی محل خود با حضور در آنجا استعلام گرفته که در صورت مثبت بودن با اخذ تعهد قابل رفع و یا با صدور حکم توقیف خودرو با حداقل یک هفته خودرو به پارکینگ رفتن و اخذ تعهد رفع توقیف خواهد شد.
با درود فراوان/

با درود احتمال گزارش وجود دارد.
لیکن بهتر است جهت ارضا امیال جنسی خود به طرق شرعی و قانونی اقدام کنید این قبیل رفتارها به استرس اش نمی ارزد.
هیچ عیشی به کیفرش نمی ارزد.

سلام و ارادت
امکان این مورد بسیار کم است و در صورتیکه فیلم یا عکسی هم گرفته شده باشد با توجه به تاریک بودن دلیل موجه ای برای مجازات شما نیست و پیگری نخواهد شد .

سلام و عرض ادب.شکایت رابطه ی نامشروع جنبه ی عمومی داشته و با شکایت دادستان موضوع پیگیری می شود
پیشنهاد میکنم شدیدا از چنین روابطی اجتناب کنید و در این خصوص ذهن خود را درگیر نفرمایید

با سلام.
اگه اعلام جرم شده باشه یا حتی دوربین عمومی خیابان گرفته باشه بله شما مجرم محسوب میشین

در صورتیکه کسی فیلم و عکس و ....بگیره میتونه تحویل بده و در اینصورت ممکن هست دردسر شود لیکن وقتی میگید کسی اونجا نبود و تاریک بود و...همین یعنی جای نگرانی وجود نداره،در آخر بگم از تکرار این کارها اونهم ب این شکل دوری کنید چون قرارم نیست تا آخر کسی نبینه

سلام
راحت باشید.......!!؟؟؟ این سوال حقوقی نیست