آیا شکایت کیفری کلاه برداری و جعل به شورای حل اختلاف ارجاع میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۳۳ #35424905

سلام خسته نباشید یک شکایت کلاه برداری انجام دادم که زمین یه ادم متوفی رو فروخته بودن
مبلغ از دست رفته هم ۲۵ میلیون تومان میباشد

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شورا در رسیدگی به موضوع شما صلاحیت ندارد و در دادسرا بررسی میشود

رویه به این صورت است که برای صلح سازش ارجاع میشه شورای حل اختلاف و با حصول عدم سازش به مرجع کیفری ارجاع میشود

برای صلح و سازش جنبه خصوصی جرم بلامانع است

موضوعات مذکور کیفری است و رسیدگی به آنها در صلاحیت دادسرا و در صورت صدور کیفرخواست در صلاحیت دادگاه کیفری ۲ می باشد .