نحوه ارائه حکم دادگاه به بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۰ #35420534

سلام، من محکوم به پرداخت دیه هستم، بیمه مسئولیت مدنی گفته به محض قطعی شدن حکم ببرم بیمه. بعد از ۲۰ روز از قرار نهایی، اولا از کجا بفهمم شاکی اعتراض زده یا نه؟ که بدونم حکم قطعی شده یا نه که ببرم بیمه. دیگه اینکه حکم را باید ببرم از اجرای احکام مهری چیزی بزنن روش؟ یا خودم مستقیم ببرم بیمه بگم ۲۰ روزش تموم شده؟ کلا الان من بعد ۲۰ روز چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با اخذ گواهی قطعیت به بیمه مراجعه کنید

بادرودوسلام ازطریق شعبه گواهی قطعیت اخذ نمایید.

به شعبه مراجعه و گواهی قطعیت بگیرید

درود بر شما
دوست عزیز: باید به شعبه صادر کننده حکم مراجعه دهند و گواهی قطعیت دریافت کنید.

درود بر شما .
از شعبه پیگیری کنید

سلام
بعد از قطعیت حکم شما به قسمت اجرای شعبه مراجعه فرمائید و طی لایحه ایی درخواست گواهی قطعیت نمایید.

به شعبه مراجعه نمایید