تغییر خواسته در دادگاه تجدید نظر قانونی است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۱,۵۲۶ #35411110

با سلام و احترام
زوج هستم، همسرم طی یک دادخواست از بنده بابت (( نفقه معوقه)) شکایت کرده اند، و خواستار ((محکومیت زوج به پرداخت نفقه ایام گذشته با جلب نظر کارشناس)) شده اند.
در دادگاه بدوی من مستنداتی در مورد پرداخت نفقه ایام گذشته و حال را ارائه کردم و مورد قبول قاضی واقع شد و رای بر بی حقی خواهان(زوجه) صادر شد. ولی ایشان به رای بدوی اعتراض کردند و پرونده قراره بره دادگاه تجدید نظر، ولی در متن تجدید نظر خواهی زوجه متوجه شدم که زوجه خواهان (تعیین نفقه جاریه با جلب نظر کارشناس هستند)
سوال اصلی من : آیا زوجه می توانند در دادگاه تجدید نظر خواسته خود را تغییر بدهند و خاسته جدیدی رو مطرح کنند؟
در دادگاه بدوی (( نفقه معوقه رو با جلب نظر کارشناس خواستند)) که رای نیاورد ولی در تجدید نظر خواستار ((تعیین نفقه جاریه با جلب نظر کارشناس شده اند))
طبق ماده ۹۸ آیین دادرسی این اقدام زوجه خلاف قانون نیست؟ چون ماده ۹۸ میگه ( خواهان مجاز است تا قبل از جلسه اول دادگاه خواسته خود رو تغییر بده یا کم یا زیاد کند.) ولی ایشون در تجدید نظر دارن خواسته جدیدی مطرح می کنند. آیا نباید دادخواست جدید بدهند بابت نفقه جاریه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . تغییر خواسته در این مرحله امکان پذیر نخواهد بود .

سلام امکان تغییر خواسته وجود ندارد

بااحترام
خیر نمیتواند در تجدید نظر تغییر را بخواهد

بادرودوسلام تغییر خواسته درمرحله تجدیدنظر غیرممکن می باشد.

تغییر خواسته در دادگاه تجدید نظر امکان پذیر نیست و فقط در دادگاه بدوی تا پایان اولین جلسه دادرسی امکان تغییر خواسته وجود دارد

با سلام
فقط در دادگاه بدوی مجاز به تغییر خواسته هستند.

بادرود /اعتراض ایشون رد میشود امکان تغییر فقط در اولین جلسه میسر است