آیا مجازات حبس تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹,۷۹۰ #35408

فوری **!سلام خسته نباشید برادرم بخاطر اختلاف مالی که با شریکش پیدا می کنه از این شریک یک برگه سفید امضا داشته و اون برگه رو توش یه مواردی تایپ می کنه. و خودش هم زیرش امضا می زنه . شریکش. از برادرم شکایت می کنه خط شناسی و قاضی بنفع شریکش رای می دن و برادرم به تحمل دو سال حبس و ... محکوم میشه و یکبار دیگه در خواست داده ولی اون هم رد شده و حکم همون رای که 3 سال حبس تعزیری تایید شده و دوباره در خواست تجدید نظر و اعتراض به رای داده شده. و منتظر جواب هست . میخواستم بدونم:
1. این حبس حبس تعزیری چیه ؟؟؟وحتما باید برن زندان ؟؟؟
2. قابل تبدیل شدن به جزای نقدی هست یا نه ؟
3. اگر باید این مدت تحمل کنند این نوع حبس قابل وثیقه گذاشتن هست ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم مرسی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قطعیت رای امکان تبدیل به جزای نقدی نمی باشد

بااحترام
بهتر بود در اولین اقدام از یک حقوقدان مشورت میگرفتید تا به این دردسر بزرگ منجرب نشود

با سلام و عرض ادب
بلی باید تحمل حبس کنند و بعد از گذشت اندکی از این حبس میتوانند تقاضای رای باز کنند و با موافقت شورای زندان با تودیع وثیقه رای باز خواهند بود و النهایت بعد از تحمل ۱سوم حبس میتوانند تقاضای عفو مشروط کنند

سلام شما با رضایت شاکی میتوانید از تخفیف مجازات استفاده کنید.

سلام با اخذ رضایت شاکی و نظر قاضی پرونده میتوانید از تخفیف مجازات استفاده نمایید و انشالله بعد از گذراندن یک سوم مجازات آزادی مشروط استفاده نمایید

باسلام. باتوجه به قطعیت حکم پس ازمرحله تجدید نظر خواهی،قابل تبدیل به جزای نقدی نیست ولی باگرفتن رضایت شخصی ازشاکی وقبول دادگاه میتوان شامل تخفیف دانست،وپس ازتحمل یک سوم حبس شامل آزادی مشروط پس ازداشتن شرایط وقبول دادگاه خواهدشد ان شاءالله. با آرزوی موفقیت

پس از قطعیت باید برن حبس و درصورت عدم وجود سوابق کیفری و اخذ رضایت شاکی و با عفو مشروط پس گذراندن یک سوم مورددعفو قرار می گیرند
ولی توصیه میکنم یک وکیل در مورددفرجامخواهی و..... مشاوره انجام بدین