قرارداد مشارکت در ساخت اولویت دارد یا به نام زدن سند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۵ #35394578

چند سال پیش خانه پدری طی قراردادی (۶۰-۴۰) برای مشارکت در ساخت تحویل سازنده شد.بعد کاشف به عمل آمد که سازنده ۳ دانگ سند را بنام خود زده.پس از چندین سال کش و قوس هنوز سند تفکیکی دو دستگاه آپارتمان و مغازه تحویل نشده است.پدر فوت شده و وراث مانده اند آیا با سازنده توافق کنند؟ یا شکایت؟شاید سازنده بخواهد از مغازه هم سهم داشته باشد.بین قرارداد و بنام زدن ۳ دانگ سند کدام ملاک است؟آیا سازنده میتواند برخلاف قرارداد روی مغازه تجاری هم ادعایی بکند؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید قرارداد شما بررسی بشود

سلام
قرارداد که بین پدر شما و سازنده نوشته شده است تا زمانی که ابطال نشود یا با توافق از آن عدول نشود معتبر است و باید طبق آن عمل شود و شما باید توضیح دهید چگونه بر خلاف قرارداد به جای ۴۰ درصد ۵۰ درصد از ملک را به نام خود نموده است تا بتوان در این مورد اظهار نظر قطعی نمود

مفاد قرارداد مشارکت در ساخت می بایست بررسی شود تا بتوان به درستی اظهارنظر کرد.