آیا دادگاه موضوع صلح را بررسی وممکن است ترتیب اثر بدهد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۸ #35365506

اگر دادگاه بر اساس مبایعه نامه حکم الزام به تنظیم سند به نفع شاکی دهد و درمهلت اعتراض متشاکی اعتراض نماید که ملک را به کس دیگر صلح کرده و برای همین سند را شاکی منتقل نکرده است ،
یا موضوع صلح ارتباطی با پرونده نداشته و باید در شکایت جداگانه توسط ذینفع مربوطه مطرح گردد؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید اظهارنظر در این خصوص مستلزم بررسی همه جانبه مدارک و مستندات شما ایت

بهتر است مدارک و مستندات بررسی شید

مدارک شما باید بررسی شود

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام وقت بخیر
اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی میباشد.

باسلام
این پرونده حقوقی است نه کیفری

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد