محاسبه دیه بر اساس نظر دادگاه چطور است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۳۲ #35336135

سلام خسته نباشید میشه این متن رو معنی کنید و دیه من رو محاسبه کنید ممنون
سابقه متهم نامبرده را به پرداخت دو میلیون ریال جزای نقدی به نفع صندوق دولت
با احتساب ایام بازداشت قبلی و از جهت جراحت موضحه پاشنه پای راست به پرداخت هشتاد درصد از دو و نیم صدم
دیه کامله مرد مسلمان و از جهت شکستگی استخوان پاشنه پای راست که توسط سه عدد پین ارتوپدی ثابت شده است و به
صورت معیوب ترمیم یافته است و نیز محدودیت حرکتی متوسط ایجاد شده مفصل مچ پا به سمت کنار داخلی و خارجی جمعا به پرداخت هشتاد درصد از یازده صدم و هفت هزارم دیه کامله مرد مسلمان در حق شاکی محکوم می نماید تا ظرف
دو سال از تاریخ وقوع صدمه پرداخت کند

مشاوره حقوقی دیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

بااحترام. پزشکی قانونی نوع جراحت ومقداردیه راتعیین میکندواجرای احکام طبق آن اقدام به محاسبه میکند.

سلام.نوع دیه را پزشکی قانونی تعیین می نمایدو ازطریق اجرای احکام محاسبه می شود...

نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.

با درود نوع دیه را پزشکی قانونی تعیین می نمایدو ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود

با سلام
از طریق پنل خدمات حقوقی اقدام به اخذ مبلغ دیه نمائید

درود
این مبلغ را قاضی طبق نظر پزشک قانونی تعیین کرده و پس از صدور اجرائیه توسط واحد اجرای احکام محکوم ظرف دو سال ملزم به پرداخت می گردد