دستور دادن، دستور قضایی مبنی بر احضار متهم، امکان داره از همسرم شاهد بخوان؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۵ #35330154

سلام وقتتون بخیر، بنده از همسرم شکایت ترک انفاق کردم. همسرم که متوجه شکایت شدن ۱۵۰ تومان واریز کردن، ولی در جلسات شورا نیومدن، پرونده رفت دادیاری، صورتجلسه اخراج از منزل، دو تفر شاهد و شهادت همسایه را دارم می ترسم شاهد دروغ ببرن چرا احضارش کردن؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود احضار متهم جزو روند رسیدگی می باشد وجای نگرانی ندارد.

احضار طبق روند قضایی صورت می گیرد لذا جای نگرانی نیست

باسلام قاعدتا در شکایت کیفری معرفی دوشهود لازم است ولی زوج بایستی نفقه چند ماه شما بایستی پرداخت ویک بار پرداخت هزینه نفقه قاضی محترم حکم وی را صادر نخواهد کرد.

سلام.مرجع قضایی با احضار متهم و بررسی دلایل و مدارک باید به دعاوی رسیدگی کند.

جای هیچ نگرانی نیست. بنابه دلایلی ترک انفاق محرز است

باسلام
برای توضیح و تکمیل تحقیقات احضار متهم روند رسیدگی می‌باشد
لازم به ذکر است با بیان و اثبات پرداخت نفقه و همچنین اعلام آمادگی برای پرداخت به نفقه از جانب همسرتان امکان منع تعقیب وجود دارد