بیمه میگه از جایی دیگه بگیری بهت تعلق نمیگیره چکار میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۸ #35329350

سلام.من ماشینم بیمه داره و چندی پیش درب خودرو را کاملا سرقت کردند.نامه صحت سقم آگاهی و کلانتری و تجسس و....هست.بیمه گفته فقط باید بری پیش نمایندگیه فلانی ماشین رو درست کنی.من میخام ببرمش جایی که خودم مطمینم و اونجا درب بخرم و‌ نصب کنم.بیمه میگه از جایی دیگه بگیری بهت تعلق نمیگیره.چکار میتونم انجام بدم؟حدود ۶۰میلیون پول دربه

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد شما با بیمه و قف تعهدات ان می بایست بررسی شود

با درود بستگی به مفاد قرارداد بیمه شما دارد اصولا بیمه باید خسارت را تادیه کند لکن تصمیمی راجع به‌ کجا خودرو را ببرید نمیگیرد.

در صورتی که بیمه نامه شما دارای اعتبار و سقف باشد بیمه موظف به جبران خسارت هست

با سلام. باید به نمایندگی مورد وثوق شرکت بیمه مراجعه نمایید.