مبلغ نفقه حدودا چقدر است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۰۶ #35327736

سلام من دو دختر ۱۴ ساله و ۱۸ ساله دارم، طبیعتا هر دو محصل هستن... همسرم کارمند بانک هست و حقوقش حدودا ماهی ۴ الی ۵ میلیون ، قصد جدا شدن دارم و فرزندانم میخوان با من زندگی کنن ، خواستم بدونم حدودا چقدر نفقه بهشون تعلق میگیره

مشاوره حقوقی نفقه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توسط کارشناس تعیین می شود که که نمی توان مبغ دقیقی رو بیان نمود

با سلام تعیین میزان نفقه باتوجه به درآمد پدر کارشناسی خواهدشد

درود ،تعیین میزان نفقه در صلاحیت کارشناسان دادگستری میباشد ،

بادرودوسلام میزان نفقه ازطریق کارشناس مشخص می شود.

تعین میزان نفقه به تشخیص کارشناس رسمی دادگستری است لیکن در صورت عدم تناسب نفقه، امکان اعتراض به نظر کارشناس میسر خواهد بود

میزان نفقه فرزندان پس از دادخواست نفقه و تعیین کارشناس نفقه و بر اساس توانایی پدرشان مشخص خواهد شد

سلام، متاسفانه مبلغ دقیقی تعیین نمی شود که بتوان بیان کرد و توسط کارشناس مشخص خواهد شد.