راهی هست که مستمری دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۹ #35317374

باسلام و احترام،اینجانب تا الان حدود ۱۲سال سابقه بیمه دارم،و حدود ۴سال پیش از کار افتادگی کلی گرفتم اما گفتن چون شروع بیماریم قبل از شروع بیمه بوده به من مستمری تعلق نمی گیره،با توجه به اینکه کار کردن برام سخت شده می خواستم بدانم راهی هست که مستمری دریافت کنم .ممنون

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان اقدام میباشد

سلام
قابلیت پیگیری برایتان وجود دارد .

بادرودوسلام امکان اقدام می باشد.

بنام خدا،امکان پیگیری وجود دارد.

با درود
بله می‌توانید پیگیری نمایید.

اگر شروع از کار افتادگی بعد اخرین تاریخ پرداخت بیمه باشه ..از طریق از کار افتادگی نمیتونید بازنشته بشید و باید صبر کنید سن تون اگر مرد هستید به ۶۰ سال برسه تا بتونید بازنشته شوید

سلام
بله میتوانید اقدام کنید با مراجعه به اداره مربوطه قابل پیگیری است