دیه جراحت و شکستگی در ماه حرام با مبلغ دیه ماه حرام حساب میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۲ #35303966

سلام وقت بخیر
ایا طول درمانم به مبلغ دیه اصلی اضافه میشه یا ن اگر نه باید چ اقداماتی بکنم و از کی بگیرم؟
محاسبه دیه به شرح زیر
تورم شدید نیمه راست صورت / کبودی اطراف پلک راست /جراحت روی پلک راست دامیه/ شگستگی انتهای تحتانی استخوان زندزیرین راست / خردشدگی انتهای تحتانی استخوان زندزبرین با گسترش به مفصلی/ شکستگی استخون گونه / سائدگی قدام ساق پای راست / قدام زانویی راست / قدام زانویی چپ / خراشیدگی ارنج چپ / پشت گوش چپ / شانه چپ / خراشیدگی روی قدام ارنج راست دو عدد / خراشیدگی روی انگشتان دست راست در چهار محل مجزا ( همگی حارصه) / خونمردگی زیر بستر ناخن انگشت پنجم / خونمردگی تحت عنکوبته راست (متوسط)
صدمات بر اساس جسم سخت و در ۱۱/۲ معاینه مجدد

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغلیذ میزان دیه در خصوص فوت اعمال خواهد شد.

با سلام ماه حرام وتغلیظ دیه فقط برای فوت محاسبه میشود به جراحات تعلق نمیگیرد

تغلیظ دیه فقط در مورد فوت مجنی علیه ممکن است

خیر فقط در صورت فوت ان هم زمانی که صدمه و فوت هر دو در ماه حرام باشد.

سلام .تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اجرا می گردد....

سلام وقت بخیر
این امر فقط در ارتباط با فوت خواهد بود.

با درود تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اجرا می گردد.