پاسخ دادگاه تجدید نظر در خصوص مطالبه وجه چه دلیلی میتواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #35285994

با عرض سلام و خسته نباشید.پاسخی که از دادگاه تجدید نظر مبنی بر مطالبه وجه ۱۰ میلیون تومان که قرار بوده خوانده اقساط را پرداخت کنند ولی مبلغ ۲۳۰۰۰۰۰ تومن انرا پرداخت کرده و تا به حال خواهان هم مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ از اقساط را پرداخته اند و رای دادگاه بدوی رای بر پرداخت ۲۵۰۰۰۰۰ داده و گفته اند چون هنوز الباقی ۱۰۰۰۰۰۰۰ واریز به بانک نشده قابل استرداد نیست و دادگاه تجدید نظر رای داده اند که با توجه به عدم اظهار نظر مرجع بدوی در مورد تمام خواسته مرجع مذکور میبایست در این خصوص اظهار نظر نماید.در هر حال این رای از طرح دعوا از سوی خواهان پیرامون زیان های وارد شده به شرح یاد شده نمیباشد رای قطعی است.منظور چیست؟؟؟این به نفع خواهان است یا خوانده تجدید نظر خواه خوانده بوده.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن کامل رای را ارسال کنید تا مطالعه شود .