میتونه از من مهریه رو در خواست کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۶ #35282334

من کمتر از دو هفته هست صیغه کردم و یک عدد سکه بهار ازادی برای ۳ ماه مهر گذاشتیم ولی دفتر دار آمد خانه و صیغه رو خوند و ۲۰۰ هزار گرفت رفت قرار شد که بریم دفتر حاج اقا دفترچه صیغه رو امضا کنیم و بگیرم که توی این دوهفته نرفتیم اینکارو انجام بدیدم و همدیگر رو اصلان ندیدم و دختر الان میگه من و نمیخواد ۱ عدد سکه که مهر کردیم و میخواد و انگشتر و تمام وسیله های من هم میگه نمید از نظر قانون وقتی ما پای چیزی و امضا نکردیم میتونه از من مهریه رو در خواست کنن با تشکر اگه جواب منو بدین

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صیغه عقد جاری شده و زن مالک مهر گردیده و می تواند انرا مطالبه کند. امضا کردن سند جزء تشریفات است و ارتباطی با وقوع عقد ندارد . در صورت لزوم به اثبات وقوع عقد نکاح موقت، عاقد شهادت می دهد

با جاری شدن صیغه عقد مهریه قابل وصول خواهد بود

درود بر شما، صرف جاری شدن صیغه ایشان مستحق مهریه بوده و پرداخت بر عهده‌ی شماست، لکن به دلیل عدم ثبت، ایشان بایستی وقوع عقد را ثابت کنند.

باسلام
باتوجه به اینکه صیغه عقد بین شما جاری شده شرعا مهریه برگردن شماست که پرداخت کنید
ولی قانونا درصورتی که بتواند جاری شدن صیغه عقد را اثبات کند شما موظف به پرداخت میشوید بدلیل اینکه ثبت نشده بار اثبات برعهده خانم می باشد

با سلام
اگر عاقد را بعنوان شاهد معرفی نماید و عقد موقت را اثبات نماید، بله می تواند...

با سلام.اگر به هر نحوی اثبات نماید که صیغه عقد بینتان جاری شده،میتواند مهریه را مطالبه نماید.

با اثبات صیغه عقد بله می تواند ظرف سه ماه از شما بگیرد