درخواست تقسیم ماترک دادم به دادگاه قاضی این رای زیر را صادر کرده می خواستم ببینم در ادامه چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۲۷ #35262829

سلام. پدرم فوت کرده و بردار ها و خواهرم به دلخواه زمین رو سهم کردن من----------- درخواست تقسیم ماترک دادم به دادگاه قاضی این رای زیر را صادر کرده می خواستم ببینم در ادامه چه پیش خواهد آمد و من باید چه کاری انجام بدم.

رای دادگاه:
در خصوص دعوی آقای ---------------------- به طرفیت آقایان و خانم .۱ابراهیم .۲یاسر .۳عباس .۴سهراب .۵زهرا جملگی براتی به خواسته تقسیم ماترک مرحوم ----------- شامل خانه و محوطه و زمین کشاورزی واقع در روستای زرگر و در صورت عدم قابلیت تقسیم حکم به فروش و تقسیم بهاء حاصله بین وراث با احتساب خسارات دادرسی ) خواندگان ردیف اول و دوم و سوم و چهارم با وکالت آقای ---------------------- ( نظر به اینکه پیرو دعوت از طرفین و تشکیل جلسه رسیدگی و استماع اظهارات آنان ، وکیل محترم خواندگان ردیف اول تا چهارم به چهار فقره سند عادی استناد که خواهان نسبت به آن ها ایراد وارد نموده است ، بنابراین مستندا به ماده ۱۹قانون امور حسبی و ماده ۱۹قانون آیین دادرسی مدنی مصوب ۱۳۷۹قرار توقف دادرسی صادر و اعلام می گردد تا ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ وکیل محترم خواندگان ردیف اول تا چهارم نسبت به طرح دعوی مقتضی اقدام و رسید آن را به دفتر این دادگاه ارائه نماید . قرار صادره قطعی است

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ظرف یک ماه اقدام به تقدیم دادخواست کنند.

با سلام اگر ظرف یک ماه دادخواست مقتضی طرح نشود رسیدگی ادامه می‌یابد.

با درود خواندگان باید ظرف یک ماه در خصوص اسناد ارائه شده در دادگاه اقامه دعوی کنند در غیراینصورت رسیدگی تقسیم ترکه مجدد پیگیری می شود

سلام
چنانچه ظرف ۱ ماه دادخواست داده نشود رسیدگی ادامه پیدا می کند.

باسلام
خواندگان باید ظرف یک ماه در خصوص اسناد ارائه شده در دادگاه اقامه دعوی کنند در غیراینصورت رسیدگی تقسیم ترکه مجدد پیگیری می شود

بادرودوسلام چنانچه دادخواست ظرف یک ماه تقدیم نشود رسیدگی قابل ادامه می باشد.

اگر ظرف یک ماه دادخواست مورد نظر داده نشود رسیدگی ادامه پیدا خواهد کرد .