اینکه در کارخانه خصوصی به خانم به اندازه تعداد سبدی که کار کرده حقوق داده شود قانونیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۶ #35246828

در کارخانه پالایش پای مرغ خانمها با آقایان از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر. البته اکثرا با اضافه کاری اجباری تا ۷، ۸ شب کار میکنند. اما حقوقی طبق وزارت کار دریافت نمیکنند و به تعداد سبدی که پاک کرده اند حقوق میگیرند. اگر از این کارخانه شکایت کند. حقوق دریافتی چگونه محاسبه میشود؟ طبق وزارت کار یا سبدی؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر با شما قرارداد کاری بسته باشند حداقل وزارت کار را باید بدهند
اما اگر قرارداد مشارکت و یا این نوع از قراردادها ببندد دیگر به نا بر قراردای که بین خودتان است پرداخت می شود

سلام بستگی به نوع قرارداد دارد . اگر بر اساس ساعت کاری است ، شما مستحق حقوق و مزایای اداره کار به علاوه اضافه کاری می باشید .

با سلام :
حقوق کارگر بر اساس پایه حقوق طبق آخرین مبلغ اعلامی از طرف وزارت محاسبه می گردد .

طبق حداقل حقوق وزارت کار