همسرم بابت مهریه خودرو و حساب بانکی من را مسدود کرده است آیا می توانم درخواست تقسیط مهریه بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #35244880

با سلام مهریه همسرم ۳۵۰ سکه است که ایشان ۵۰ عدد مهریه را به اجرا گذاشته، همچنین چندین حساب بانکی بنده را مسدود نموده و سند ماشینم را نیز توقیف نموده، روز دادگاهی بنده هفته آینده است، آیا می توانم درخواست تقسیط بدهم و اگر جواب شما مثبت مراحلش چگونه است. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر
اگر خودرو و حساب های توقیف شده 50 عدد سکه را پوشش دهد دیگر به صورت قسطی دادن قابل قبول نمی باشد و درصورتی که توقیفات 50 عدد سکه را پوشش ندادبرای مابقی میتونید دادخواست اعسار دهید .

بله می توانید درخواستاعسار و تقسیط بدهید