قفل در رو عوض کرده و درخواست طلاق داده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۴ #35238575

باسلام و خسته نباشید خانمی هستم که ۵ ماهه عروسی کردم بدون مراسم حالا شوهرم درخاست جدایی داده و خودشون منو فرستادن خونه پدریم ولی من برگشتم خونه شوهرم ولی بمدت ده روز تنها بودم و شوهرم اصلا سمت خونه نیومد بدون اینکه پولی داشته باشم و توی گوشیش هم منو بلاک کردن. با رضایت کتبی که ازشون گرفتم توی مشاوره باز اومدم خونه پدرم چون هم تنها بودم هم پول نداشتم درضمن من خونه شوهرم شهرستانه دیگس و هیچ فامیلی نداشتم کمکم کنه. پول رهن خونه و تمام لوازم خونه رو من خریدم حالا که من اومدم خونه پدرم شوهرم رفته خونه خودمون و قفل در رو عوض کرده آیا میتونم حقمو بگیرم چکار باید بکنم درضمن توی این ۵ ماه عروسی و یکسال عقد هیچگونه نفقه یا پولی به بنده نداده و تمام جواهراتمم فروختم براش الان چندین باره منو ترک میکنه و سراغم نمیاد و الانم درخاست جدایی و طلاق داده منو راهنمایی کنین ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست حقوقی برای مطالبه مهریه ونفقه وبرای رهن دادخواست مطالبه مطرح نمایید

دادخواست مطالبه نفقه ارائه بدهید.

بادرودوسلام شکایت کیفری ترک انفاق تقدیم و تنظیم نمایید.

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

شما می توانید حقوق مالی خود را شامل مهریه و نفقه مطالبه کنید. البته در دادگاه طلاق باید در این خصوص تعین تکلیف شود .

با درود میتوانید به لحاظ ترک انفاق طرح شکایت نمایید، نسبت به رهن و ودیعه که شما داده اید میتوانید دادخواست دهید مهریه‌ خویش را از محل سکونت خویش میتوانید به اجرا بگذارید

سلام و درود، با توجه به شرایط توصیه می گردد منتظر طلاق رجعی از سوی زوج باشید، و البته در صورتی که زمان اقدام وی طولانی نگردد؛