باتوجه به اینکه برادرم دوسال هست که عابربانک پدرم را برداشته، چکار میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۳ #35233098

باسلام.
پدربزرگ من قیم پدر بنده هستش و پدربزگم ۸۸ سالش شده و کهولت سن داره و بنا به درخواست ضم امین که به قاضی دادم گفت باید پدربزرگ بیاد اینجا حضوری و رضایت بده.دوتا سوال دارم اول اینکه پدربزرگ من به خاطر کهولت سن و کرونا میگه که من نمیتونم بیام دادگاه از طرفی هم وکالت نمیده و میخواستم بپرسم راه دیگه ای هست؟
ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر متاسفانه راهی جز این دو مورد که فرمودید وجود ندارد

درود
با اعلام مراتب کهولت سن و عدم رعایت مصلحت محجور، تقاضای عزل قیم را نمایید .

درود
اگر ثابت کنید قیم مصلحت شخص تحت قیمومت خود را رعایت نمی کند می توانید عزل وی را تقاضا کنید.

شما بلحاظ کهولت سن پدر بزرگ و شرایط جسمانی ایشون و عدم تشخیص صلاح و مصلحت پدر تحت قیمومت از سرپرستی در خواست عزل و جایگزینی قیم جدید نمایید تا متعاقب آن تقاضای تعویض عابر بانک نزد برادر و سایر موارد سوء استفاده احتمالی را اقدام نماید.

سلام
یا شخصا حاضر شوند یا وکیل بگیرید...

با درود باید حضور یابد یا وکیل بگیرید، می‌توانید تقاضای عزل قیم را بنمایید.
سوال تکراری است خدا خیرتان دهد وقت مارا نگیرید

بادرود
ابتدا اینکه عابر بانک را باطل بفرمایید دوم به جهت کهولت سن پدر بزرگ بهتر آن است که درخواست عزل قیم و نصب قیم دیگر بدهید موفق باشید