این وصیت ارزش دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #35227143

سلام
پدر من فوت شده قبل از فوت وصیت نامه دستی نوشتی که زمینی که داشته به بنده برسد و کپی برابر اصل کرده

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اولا شخص میتواند صرفا بر یک ثلث اموال خود وصیت نماید دوما اگر این وصیت بخط خود پدر شما باشد و به نظر سایر وراث ایرادی در این وصیت نامه وجود نداشته باشد مانعی نخواهد داشت

با سلام. علاوه بر ویژگی های کلی که یک وصیت کننده باید داشته باشد مثل سلامت عقل و...در وصیت خود نوشت، وصیت‌کننده باید تمام متن وصیت را به خط خود نوشته باشد تا در دادگاه اعتبار قانونی داشته باشد. به همین دلیل شخص بی‌سواد یا شخصی که به سبب فقدان بینایی، توانایی نوشتن ندارد نمی‌تواند وصیت خودنوشت تنظیم کند و در نگارش چنین وصیت نامه‌ای امکان وکالت دادن به شخص دیگری وجود ندارد. وصیت‌کننده حتما باید تاریخ روز، ماه و سال را به خط خود در وصیت نامه درج کند تا چنانچه وصیت نامه‌های متعددی از او موجود بود، آخرین نسخه‌ی وصیت نامه مشخص باشد زیرا آخرین اراده و فقط آخرین وصیت نامه‌ی وصیت کننده دارای اعتبار است.
اگر وصیت‌کننده در حضور مامور وصیت نامه‌ی خویش را امضا کند در صورت لزوم می‌تواند به‌عنوان یک سند رسمی تلقی شود و ارزش آن را داشته باشد