میتواند با استناد به همین پرونده اعاده حیثیت و شکایت افترا مطرح نماید؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۴ #35212258

با سلام
خانومی که بعد به اجرا گذاشتن مهریه برای فرار از الزام به تمکین و گرفتن حق طلاق علیه شوهرش به اتهام واهی رابطه نامشروع با وکالت وکیل شکایت کرده وتیرش به سنگ خورده و دادگاه بدوی و تجدیدنظر برائت شوهر را صادر کردن فقط این وسط آبرو و حیثیت و روان و جسم شوهر بشدت بابت این تهمت آسیب دیده طوری که مریض شده، میتواند با استناد به همین پرونده اعاده حیثیت و شکایت افترا مطرح نماید و به نتیجه برسد و مجازات آن چه خواهد بود؟برای خسارت معنوی چگونه اقدام نماید؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی افترا
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با عنوان افترا شکایت بفرمایید .

می توانید شکایت افترا نمایید مجازات آن جزای نقدی است

سلام
بله افتراء متصور است حبس، شلاق و جریمه نقدی

وقت بخیر تحت عنوان افترا قابل پیگیری است

سلام می توانید تحت افترا شکایت نمایید...

باسلام به دلیل اینکه زوجه از طرح موضوع رابطه نامشروع شوهرش به دنبال گرفتن حق طلاق بوده لذا سوء نیت ایشان که اثبات کننده جرم افتراء می باشد محرز و مشخص است . با استناد به این موضوع اقدام به شکایت کنید .

باعرض سلام،زوج می تواند تحت عنوان افترا دادخواست ثبت کند و برای درمان بهتر است ابتدا به یک روانشناس مراجعه کند