ایا سفته تاریخ گذشته اعتباری دارد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۰۶ #35210628

سلام من خواهرم بعد از ۶ سال نامزد بودن که پسره ولش کرده بود سراغشون نمی‌گرفت شروع به شکایت کرد پسره بعد از ازین که متوجه شد باید یک کاری بکنه دیر شده محکوم با سیاست من عاشق همسرم هستم اومد خواهرم رو برای زندگی برد و به خاطر شکایت کردن خواهرم او را یک سال زندانی کرد وشکنجه داده واو رابه زور به دفتر ثبت اسناد برده و مهریه رو به زور باتل کرده واز او صفته گرفته والان ادعا کرده من از اون سفته دارم

مشاوره حقوقی سفته
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سفته ها نیاز به بررسی ودرصورت امکان باید رویت شودواگر شرایط سفته طبق قانون داشته باشد قابل وصول است.

سلام سفته ها اعتبار دارد

باسلام، نیاز به بررسی و تحلیل شرایط و وقایع است، از امکان مشاوره بنیاد وکلا استفاده‌ کنید

با سلام سفته ها اعتبار دارند اما اگر موردی که ایشان را مجبور کرده است را اثبات کنید ...

با درود چنانچه اکراه سفته هارا اعلام کنید این امر ممکن است

با سلام
سفته ها اعتبار دارند مگر اکراه اثبات شود.

برای بی اعتباری سفته باید اجبار و اکراه صادر کننده را اثبات کنید.