من قبل از قطعی شدن رای، می‌توانم مقداری از دیه را از صندوق دادگاه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۵ #35207658

سلام و عرض خدا قوت. رای بدوی دادگاه مبنی بر تعیین درصد دیه ناشی از تصادف رانندگی (جرحی) برای من (به عنوان شاکی) در ۲۳ بهمن امسال ابلاغ شد. در بازه زمانی فرصت تجدیدنظرخواهی و قبل از قطعی شدن رای، صندوق تامین خسارت‌های بدنی کل مبلغ دیه را در تاریخ ۱۰ اسفند به صندوق دادگاه واریز کرده.
۱- من در بازه ۲۰ روزه فوق، به رای دادگاه اعتراض کردم (۴ مورد جرحی در نظریه پزشکی قانونی مغفول مانده) پرونده به دادگاه مرکز استان ارجاع شده و من منتظر رای دادگاه تجدیدنظر هستم.
۲- در صورت تغییر در مقدار درصد دیه و تایید در دادگاه، کل مبلغ دیه براساس نرخ دیه سال جدید محاسبه و پرداخت می‌شود یا براساس دیه امسال؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود امکان دریافت دیه قبل از قطعیت حکم وجود ندارد و دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.

دیه بر اساس نرخ هنگام پرداخت محاسبه میشود، همچنین امکان دریافت تمام یا بخشی از دیه پیش از قطعیت حکم و بدون تراضی طرفین پرونده ممکن نیست.

درود
قبل قطعیت حکم نمی توانید دریافت کنید. به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود.

سلام و ارادت
دیه شما پس از قطعی شدن دادنامه و بر اساس نرخ روز محاسبه می شود و نمیتوانید مقداری را از قبل اخذ کنید .

قبل از قطعیت رای نمی توانید دیه دریافت کنید

دیه بر اساس نرخ روز پرداخت خواهد شد

سلام
قبل از قطعیت حکم خیر